Camping Key Europe

 

 

Välkommen till Sverige och Europa. Camping Key Europe är kortet som knyter samman campingplatser över hela Europa. Med kortet i plånboken ligger Europa öppet för dig och din semester blir bekvämare, tryggare och billigare. När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping behöver du ett Camping Key Europe eller ett Camping-ID.

 

Varför behöver du Camping Key Europe?

Campingplatser som är anslutna till Camping Key Europe är medlemmar i branschorganisationen SCR Svensk Camping som verkar för en hållbar utveckling av campingplatser i Sverige.

Kortavgiften finansierar kvalitetssäkring, arbete med el- och brandsäkerhet, miljöfrågor och annan utveckling av campingplatser.

 

Det finns flera anledningar till att vi tillämpar kortsystemet:

- Kortavgiften bidrar till att kvalitetssäkra campingupplevelsen. Intäkterna från kortet går t ex till arbetet med elsäkerhet, brandsäkerhet, miljöfrågor och utveckling av campingplatserna.

 

Fördelar för dig som gäst:

Förutom arbetet med att ge dig en kvalitetssäkrad campingupplevelse ger kortet en rad direkta fördelar till dig som gäst. Med Camping Key Europe får du:

- Enkel och snabb in- och utcheckning. Inga papper att fylla i, det är bara att scanna kortet från mobilen så är det klart
- Ansvars- och olycksfallsförsäkring. Med kortet är hela familjen försäkrad vid eventuell olycka. Läs mer »
- Rabatter och erbjudanden i Sverige och utomlands. Läs mer »
- Boenderabatt på 1000-tals campingplatser i Europa. Läs mer på campingkey.com »
- Katalogen Svensk Camping hem i brevlådan i början av året
- Inspiration via nyhetsbrev

 

Nyhet!

När du köper kortet online, via Camping.se eller campingplatsens egna hemsida, får du ett digitalt kort att ladda ner i appen "My Camping Key". Detta kort är giltigt i 12 månader från dagen du köper det.

 

Priset på kortet

Förmånskortet Camping Key Europe kostar 199 kr och går att köpa på nätet eller via en campingplats. då har du tillgång till en massa rabatter och erbjudanden, en ansvars och olycksfallsförsäkring, samt boenderabatter på 1000.tals camingplatser i europa och campingkatalogen hem i brevlådan.

Camping-ID kostar ingenting och går att använda endast för in- och utcheckning i Sverige.

 

Camping Key Europe

 

Vilka står bakom Camping Key Europe?

Camping Key Europe är en del av Camping Key Alliance som är ett europeiskt samarbete mellan branschorganisationerna för Camping i Sverige, Danmark, Norge och Finland campingplatserna samt med konsumentorganisationerna ANWB i nederländerna och ADAC i Tyskland. Läs mer på Campingkeyalliance.com »

 

 

 

Campingen är stängd denna vinter, vi planerar att öppna cirka en vecka före påsk.

 

Bokningar för sommaren 2021 släpper vi den 1 februari.

 

SKICKA BOKNINGS-FÖRFRÅGAN  för camping/boende då vi inte alltid har möjlighet att ta emot bokningar via telefonen.

 

Information om Covid -19 (Coronavirus)

 

 

 My Camping Key

 

Butiken/Ekomagasinet

Stängt, öppnar igen till sommaren

 

Skeppscaféet

Stängt för säsongen. Vi ses igen nästa år.

 

Glassbåten

Stängt för säsongen.